algemene voorwaarden

retourneren:
U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een artikel retour sturen.
Artikelen welke geretourneerd worden dienen onbeschadigd te zijn, verpakt te zijn in de originele verpakking en moeten stevig verpakt worden.

Niet afleverbare,opgehaalde of retour gestuurde bestellingen worden gedoneerd aan een goed doel!

Beschadigd ontvangen producten (transportschade) dient direct dezelfde dag gemeld te worden.
Meld uw bestelling  aan via ons email adres, samen met uw naam en bestel nummer.
Tevens dient de melding ondersteund te worden met foto's.
Via onze mail info@olympic-pro.com of onze whatsapp.
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen ontvangt u van ons een e-mail.

U betaald zelf de verzendkosten van het terugsturen.
Er kan niet geruild worden.

Algemene voorwaarden

Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze tekst legt juridisch vast wat de rechten en plichten zijn van ons en van de gebruiker en klant van Olympic-pro. Hoewel we steeds ons uiterste best doen om al onze klanten tevreden te houden, is het nodig om de voorwaarden in deze vorm te publiceren.

Twijfel je over je rechten of plichten? Heb je een vraag over je bestelling of levering? Heb je vragen of opmerkingen bij deze tekst? Neem dan zeker contact met onze klantenservice. Wij gaan er van uit dat in onderling overleg alles besproken en opgelost kan worden.Onze prijzen zijn duidelijk - geen onverwachte kosten
De prijzen van de producten zijn aangegeven in euro met alle taksen en BTW inbegrepen, uitgezonderd de eventuele verzendingskosten en tenzij anders vermeld.

De producten en prijzen zijn geldig zolang zij vermeld staan op de website, steeds onder voorbehoud van einde voorraad en van onvrijwillige fouten in de titel, omschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wijzigingen in vorm of uitvoering van een artikel zijn mogelijk, maar verminderen de waarde en de kwaliteit van het artikel niet.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor (typ)fouten die in onze aanbiedingen of op onze website voorkomen.

De producten blijven onze eigendom tot we de volledig koopsom definitief ontvangen hebben.De betaling van je bestelling wordt veilig verwerkt
De beveiliging en bewaring van de gegevens van de elektronische betaling gebeurt door het gerenommeerde bedrijf Klarna. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor eventuele misbruiken en problemen met uw betaling. Zowel Klarna,Adyen als Paypal zijn uiterst betrouwbare bedrijven met een onberispelijke staat van dienst. Zij hebben bijzonder uitgebreide procedures rond beveiliging en veiligheid. Daardoor garanderen zij een snelle en veilige betaling.
Alle betalingen zijn voor onze klanten gratis.

In principe verzenden we je bestelling pas na ontvangst van je betaling. Onze klantenservice kan hiervan uitzonderlijk afwijken. In dit geval is bij niet of niet tijdige betaling van het openstaande bedrag interest verschuldigd zoals in de wet is voorzien. Alle eventuele gerechtelijke kosten en andere kosten van welke aard dan ook die we als gevolg van deze niet tijdige betaling moeten maken, worden doorgerekend. Per verstuurde herinneringsbrief wordt min. 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.Je persoonlijke gegevens worden beschermd
Overeenkomstig de wettelijke bepalingen heb je het recht van verzet tegen het gebruik van je gegevens voor Direct Marketing doeleinden, heb je toegang tot alle informatie die wij van jou bijhouden en heb je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.

Wij geven nooit persoonlijke gegevens door aan derden.

Je gegevens kunnen wel onder strikte voorwaarde doorgegeven worden om de betaling en verzending van je bestelling te kunnen verzorgen. Zo geven we bijvoorbeeld je adres door aan de post om je bestelling te kunnen verzenden.We verzenden je bestelling zo snel mogelijk
We kunnen je bestelling sturen naar Nederland, België en Duitsland. We leveren ook naar een aantal andere Europese landen, maar wel steeds onder voorbehoud van aanvaarding van de bestelling door ons. De producten worden opgestuurd naar het verzendingsadres dat je opgeeft bij het bestellen (thuisadres of ander adres).

Onze producten worden aangeboden volgens de normen van de nederlandse en Europese wetgeving. Hoewel we de grootste zorgvuldigheid in acht nemen en proberen rekening te houden met alle lokale wetgevingen van alle landen waarnaar we verzenden, is de koper verantwoordelijk voor de naleving van de lokale wetgeving.

Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor zendingen buiten de EU. Het transport en de eventuele bijkomende kosten kunnen nooit verhaald worden op Olympic-pro.

Door het aanvaarden van het pakket, ga je er mee akkoord dat de bestelling in goede orde is aangekomen. De koper weet dat wij niet meer verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor de staat van de bestelling zodra het pakket met de bestelling aanvaard is van de transportfirma.
Niet afleverbare,opgehaalde of retour gestuurde bestellingen worden gedoneerd aan een goed doel!

Bij een probleem met de levering van je bestelling contacteer je altijd best onze klantenservice. Wij proberen immers steeds een goede oplossing te vinden voor elk mogelijk probleem met de levering van je bestelling.

De op de website aangegeven levertijden gelden slechts als indicatie en niet als bindende termijn. Wij stellen alles in het werk om de aangegeven levertijd te respecteren. Werden de bestelde goederen niet binnen de 30 dagen geleverd, dan kan de overeenkomst als ontbonden worden beschouwd. In dat geval zullen wij de eventueel ontvangen betaling binnen de 7 dagen terugbetalen.

Verzendingskosten: er wordt een deelname in verzendingskosten gevraagd. Deze verzendkosten kunnen gratis zijn vanaf een bepaald minimum bestelbedrag, zie ook de informatie op de website.Bestellingen terugsturen
Voeding kan niet retour gestuurd worden (recht op reclamatie) aangezien de voeding speciaal voor u word samengesteld. Daarnaast kunnen wij uit hygiene oogpunt voeding niet retour nemen. Er is namelijk niet vast te stellen of de verpakkingen zijn geopend of niet.

Voor al onze producten geldt dat deze volledig op eigen risico worden gebruikt.Wij blijven beschikbaar voor vragen en opmerkingen
Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van je bestelling kan je onze klantenservice steeds contacteren. Wij verbinden ons ertoe je vraag zo snel en correct mogelijk te beantwoorden.Aansprakelijkheid
Onze producten worden verkocht voor particulier gebruik, niet voor wederverkoop. We kunnen niet verantwoordelijk worden geacht voor het gebruik van onze producten.

Wij besteden veel zorg aan de creatie van deze website, maar dat garandeert niet dat de informatie actueel, correct en compleet is. Wij behouden ons het recht om, zonder voorafgaande verwittiging, op gelijk welk tijdstip informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen. Wij kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor de schade te wijten aan een rechtstreeks of onrechtstreeks gebruik van de site.

Deze website is bedoeld als informatiebron. Het is met de grootste zorgvuldigheid en naar beste vermogen samengesteld uit diverse betrouwbare en wetenschappelijke bronnen. De informatie op deze website vervangt niet het consulteren van een dierenarts of therapeut, zijn diagnose of medische behandeling. Met medische klachten win je best het advies in van een dierenarts of therapeut. Olympic-pro en haar bestuurders en personeel kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor gelijk welke schade die zou voortvloeien door beslissingen gebaseerd op informatie van deze website of van een van hun medewerkers.

Wij verbinden ons ertoe om de garanties zoals vermeld op onze website zo goed als mogelijk na te leven. Er kan geen resultaatsverbintenis worden gekoppeld aan deze garanties. In geen geval kunnen de garanties aanleiding geven tot het toekennen van een schadevergoeding.

Niet afleverbare,opgehaalde of retour gestuurde bestellingen worden gedoneerd aan een goed doel!


Tot slot
De verkoop waarop de huidige verkoopsvoorwaarden betrekking hebben, is onderworpen aan het nederlands recht. Je verklaart de huidige Algemene Verkoopsvoorwaarden te hebben gelezen en goedgekeurd vóór je een bestelling plaatst. Het plaatsen van je bestelling en het gebruik van deze website houdt dus de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden in.
Olympic-pro
Olympic dierbenodigdheden
k.v.k 65408624
b.t.w NL079094090B01


We proberen deze website en deze voorwaarden zo duidelijk en helder mogelijk te maken. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Contacteer dan zeker onze klantenservice.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Een nieuwe pup

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2024 olympic pro | sitemap | rss